Obozy
Wiek uczestników: 12 - 18 lat
Kod oferty: #4LH-131

Obozy - Obóz kulinarny Vogue Chef, Murzasichle, Polska
Europa / Polska / Murzasichle

Codziennie spędzamy blisko trzy, a nawet cztery godziny na przygotowywaniu i spożywaniu posiłków! Dlaczego nie mamy wykonywać tych czynności z wielką wyobraźnią i dobrym smakiem? Tylko gdzie się tego wszystkiego nauczyć? Z pomocą idzie letni obóz kulinarny Vogue Chef! Znajomość potraw, składników oraz wykwintnych napojów, to praktyczne umiejętności, które warto opanować! Do zobaczenia w kuchni!

Opis


Program:

STREFA SMAKU
Kuchnie świata - od włoskiej pizzy, indyjskiego curry i polskich pierogów, aż po meksykańską tortillę.
Energetyczna bomba – czyli przepyszne koktajle! Nauczymy się sposobów kompozycji zdrowych smoothies, które później wypijemy ze smakiem!
Kuchenne hity! – podzielimy się przepisami na nasze ulubione dania, razem wybierzemy nasz ‘hit’ i wspólnie go przygotujemy!
Zdrowy street food – bób, ciecierzyca i kukurydza kojarzą Ci się tylko z nudnymi potrawami? Czas to zmienić! Razem zrobimy zdrowe i przepyszne przekąski zawierające te pyszne i wartościowe ziarna!
Let’s sushi! – ta japońska potrawa z gotowanego ryżu jest jednym z najsłynniejszych dań świata. Nie jest to jednak tylko maki, ale też mnóstwo innych odmian! Czas rozwinąć swoją wiedzę i umiejętności z zakresu kuchni wschodniej!
STREFA SZEFA
Kuchenne ABC – czyli BHP od kuchni. Zapoznanie się m.in. ze sprzętem kuchennym, zasadami jego działania oraz bezpiecznego używania.
Eksplozja smaków i zapachów – konkurs na znajomość składników z  kuchni polskiej oraz międzynarodowej.
Dobre, bo w kolorze pomarańczowym – zupy-kremy z karotenem w roli głównej: krem z pomidorów, krem z marchewki lub krem z dyni.
Zdrowe słodkości – czyli przepyszne zdrowe zamienniki słodyczy bez grama cukru! Razem stworzymy kilka zdrowych propozycji oraz pyszne domowe kakao!
Kuchenne umiejętności – co oznacza w kuchni ‘julienne’, co ‘batonnets’, a co ‘vichy’? To tylko różne sposoby krojenia warzyw! Od dziś staniemy się specjalistami we francuskim nazewnictwie!
Jesteś tym, co jesz! – czyli jak czytać etykiety, co oznaczają trudne nazwy w składach gotowych dań i co kryją w sobie ‘E’? Od dziś już będziemy wiedzieli!
Placki w tysiącach odsłon – ziemniaczane, naleśniki a może pancakes? Na słodko, słono, a może wytrawne… A Ty, jak lubisz?
STREFA VOGUE CHEF
Crème de la crème – który widelczyk służy do deserów, a który do ryb? Co ‘mówi’ nam ułożenie sztućców? Czym jest strogonow i skąd pochodzi pavlova? Tego wszystkiego dowiemy się w trakcie quizu z nagrodami, przygotowanego przez szefa kuchni!
Oddaj fartucha – wszyscy uczestnicy otrzymają fartuch kuchenny do samodzielnego ozdobienia. Oby nikt nie musiał złożyć go na stanowisku!
Kulinarna podróż w czasie – każda epoka miała swój własny sposób odżywiania, swoje charakterystyczne i ulubione dania. My wyruszymy w kulinarną podróż i odkryjemy, co ludzie jedli 100, 1500 czy 7000 lat temu!
Sztuka kelnerska – zasady przenoszenia potraw i napojów na tacy kelnerskiej. Bieg kelnerski z tacą przez przeszkody. Uwaga może być mokro i zabawnie!
Ognisko dla…40 osób! – finałowe wyzwanie dla całej drużyny Vogue Chefa! Będzie gorąco!
UWAGA Obóz ma charakter obozu letniego dla młodzieży. Podczas obozu nie prowadzimy zajęć w profesjonalnej kuchni restauracyjnej. Zajęcia prowadzone są w specjalnie przygotowanym pomieszczeniu.
W turnusie V, VI realizowane są wybrane elementy programu z uwagi na krótszy czas wypoczynku, warunki pogodowe oraz preferencje młodzieży.
Na luzie:
Wielka baloniada - turniej z balonami na wodę.
Wspólne ognisko z pieczonymi kiełbaskami.
Dyskoteki tematyczne - zabawy i tańce.
Pokój planszówek - zbiór kultowych gier.
Wielki finał - uroczyste pożegnanie obozów.
Wycieczki w programie:
Wyjście na Krupówki – spacer oraz pamiątki.

 

Wycieczki fakultatywne

Aquapark Termy Bukovina - chwila relaksu? W tym roku zapraszamy na wycieczkę do Term Bukovina. Przez 2,5h zrelaksujemy się w basenach termalnych i zaszalejemy korzystając ze zjeżdżalni. Koszt wycieczki 95 zł.
Wymagana legitymacja szkolna, strój kąpielowy, klapki basenowe oraz ręcznik basenowy.

Warunkiem wyjazdu do aquaparku jest minimalna ilość uczestników, tj. 15 osób. W przypadku nie uzbierania się grupy, środki wpłacone na wycieczkę zostaną zwrócone na Państwa konto.

Morskie Oko – pojechać do Murzasichle i nie wyjść w góry? To by była wielka strata! Dlatego zapraszamy was na wycieczkę z przewodnikiem tatrzańskim trasą nad Morskie Oko – zdecydowanie najbardziej lubiany punkt widokowy w polskich Tatrach. Turkusowe Jezioro obija w swojej tafli okoliczne szczyty tworząc niezapomniany spektakl krajobrazu i kolorów. Koszt wycieczki 90 zł.

Warunkiem wyjazdu do Morskiego Oka jest minimalna ilość uczestników tj. 15 osób. W przypadku nie uzbierania się grupy, środki wpłacone na wycieczkę zostaną zwrócone na Państwa konto.

 

Program na umowie (7d):

STREFA SMAKU
Kuchnie świata - od włoskiej pizzy, indyjskiego curry i polskich pierogów, aż po meksykańską tortillę.
Energetyczna bomba – czyli przepyszne koktajle! Nauczymy się sposobów kompozycji zdrowych smoothies, które później wypijemy ze smakiem!
Kuchenne hity! – podzielimy się przepisami na nasze ulubione dania, razem wybierzemy nasz ‘hit’ i wspólnie go przygotujemy!
Zdrowy street food – bób, ciecierzyca i kukurydza kojarzą Ci się tylko z nudnymi potrawami? Czas to zmienić! Razem zrobimy zdrowe i przepyszne przekąski zawierające te pyszne i wartościowe ziarna!
Let’s sushi! – ta japońska potrawa z gotowanego ryżu jest jednym z najsłynniejszych dań świata. Nie jest to jednak tylko maki, ale też mnóstwo innych odmian! Czas rozwinąć swoją wiedzę i umiejętności z zakresu kuchni wschodniej!
STREFA SZEFA
Kuchenne ABC – czyli BHP od kuchni. Zapoznanie się m.in. ze sprzętem kuchennym, zasadami jego działania oraz bezpiecznego używania.
Eksplozja smaków i zapachów – konkurs na znajomość składników z  kuchni polskiej oraz międzynarodowej.
Dobre, bo w kolorze pomarańczowym – zupy-kremy z karotenem w roli głównej: krem z pomidorów, krem z marchewki lub krem z dyni.
Zdrowe słodkości – czyli przepyszne zdrowe zamienniki słodyczy bez grama cukru! Razem stworzymy kilka zdrowych propozycji oraz pyszne domowe kakao!
Kuchenne umiejętności – co oznacza w kuchni ‘julienne’, co ‘batonnets’, a co ‘vichy’? To tylko różne sposoby krojenia warzyw! Od dziś staniemy się specjalistami we francuskim nazewnictwie!
Jesteś tym, co jesz! – czyli jak czytać etykiety, co oznaczają trudne nazwy w składach gotowych dań i co kryją w sobie ‘E’? Od dziś już będziemy wiedzieli!
Placki w tysiącach odsłon – ziemniaczane, naleśniki a może pancakes? Na słodko, słono, a może wytrawne… A Ty, jak lubisz?
STREFA VOGUE CHEF
Crème de la crème – który widelczyk służy do deserów, a który do ryb? Co ‘mówi’ nam ułożenie sztućców? Czym jest strogonow i skąd pochodzi pavlova? Tego wszystkiego dowiemy się w trakcie quizu z nagrodami, przygotowanego przez szefa kuchni!
Oddaj fartucha – wszyscy uczestnicy otrzymają fartuch kuchenny do samodzielnego ozdobienia. Oby nikt nie musiał złożyć go na stanowisku!
Kulinarna podróż w czasie – każda epoka miała swój własny sposób odżywiania, swoje charakterystyczne i ulubione dania. My wyruszymy w kulinarną podróż i odkryjemy, co ludzie jedli 100, 1500 czy 7000 lat temu!
Sztuka kelnerska – zasady przenoszenia potraw i napojów na tacy kelnerskiej. Bieg kelnerski z tacą przez przeszkody. Uwaga może być mokro i zabawnie!
Ognisko dla…40 osób! – finałowe wyzwanie dla całej drużyny Vogue Chefa! Będzie gorąco!
UWAGA Obóz ma charakter obozu letniego dla młodzieży. Podczas obozu nie prowadzimy zajęć w profesjonalnej kuchni restauracyjnej. Zajęcia prowadzone są w specjalnie przygotowanym pomieszczeniu.
W turnusie V, VI realizowane są wybrane elementy programu z uwagi na krótszy czas wypoczynku, warunki pogodowe oraz preferencje młodzieży.
Na luzie:
Wielka baloniada - turniej z balonami na wodę.
Wspólne ognisko z pieczonymi kiełbaskami.
Dyskoteki tematyczne - zabawy i tańce.
Pokój planszówek - zbiór kultowych gier.
Wielki finał - uroczyste pożegnanie obozów.
Wycieczki w programie:
Wyjście na Krupówki – spacer oraz pamiątki.

Program na umowie (12d):

STREFA SMAKU
Kuchnie świata - od włoskiej pizzy, indyjskiego curry i polskich pierogów, aż po meksykańską tortillę.
Energetyczna bomba – czyli przepyszne koktajle! Nauczymy się sposobów kompozycji zdrowych smoothies, które później wypijemy ze smakiem!
Kuchenne hity! – podzielimy się przepisami na nasze ulubione dania, razem wybierzemy nasz ‘hit’ i wspólnie go przygotujemy!
Zdrowy street food – bób, ciecierzyca i kukurydza kojarzą Ci się tylko z nudnymi potrawami? Czas to zmienić! Razem zrobimy zdrowe i przepyszne przekąski zawierające te pyszne i wartościowe ziarna!
Let’s sushi! – ta japońska potrawa z gotowanego ryżu jest jednym z najsłynniejszych dań świata. Nie jest to jednak tylko maki, ale też mnóstwo innych odmian! Czas rozwinąć swoją wiedzę i umiejętności z zakresu kuchni wschodniej!
STREFA SZEFA
Kuchenne ABC – czyli BHP od kuchni. Zapoznanie się m.in. ze sprzętem kuchennym, zasadami jego działania oraz bezpiecznego używania.
Eksplozja smaków i zapachów – konkurs na znajomość składników z  kuchni polskiej oraz międzynarodowej.
Dobre, bo w kolorze pomarańczowym – zupy-kremy z karotenem w roli głównej: krem z pomidorów, krem z marchewki lub krem z dyni.
Zdrowe słodkości – czyli przepyszne zdrowe zamienniki słodyczy bez grama cukru! Razem stworzymy kilka zdrowych propozycji oraz pyszne domowe kakao!
Kuchenne umiejętności – co oznacza w kuchni ‘julienne’, co ‘batonnets’, a co ‘vichy’? To tylko różne sposoby krojenia warzyw! Od dziś staniemy się specjalistami we francuskim nazewnictwie!
Jesteś tym, co jesz! – czyli jak czytać etykiety, co oznaczają trudne nazwy w składach gotowych dań i co kryją w sobie ‘E’? Od dziś już będziemy wiedzieli!
Placki w tysiącach odsłon – ziemniaczane, naleśniki a może pancakes? Na słodko, słono, a może wytrawne… A Ty, jak lubisz?
STREFA VOGUE CHEF
Crème de la crème – który widelczyk służy do deserów, a który do ryb? Co ‘mówi’ nam ułożenie sztućców? Czym jest strogonow i skąd pochodzi pavlova? Tego wszystkiego dowiemy się w trakcie quizu z nagrodami, przygotowanego przez szefa kuchni!
Oddaj fartucha – wszyscy uczestnicy otrzymają fartuch kuchenny do samodzielnego ozdobienia. Oby nikt nie musiał złożyć go na stanowisku!
Kulinarna podróż w czasie – każda epoka miała swój własny sposób odżywiania, swoje charakterystyczne i ulubione dania. My wyruszymy w kulinarną podróż i odkryjemy, co ludzie jedli 100, 1500 czy 7000 lat temu!
Sztuka kelnerska – zasady przenoszenia potraw i napojów na tacy kelnerskiej. Bieg kelnerski z tacą przez przeszkody. Uwaga może być mokro i zabawnie!
Ognisko dla…40 osób! – finałowe wyzwanie dla całej drużyny Vogue Chefa! Będzie gorąco!
UWAGA Obóz ma charakter obozu letniego dla młodzieży. Podczas obozu nie prowadzimy zajęć w profesjonalnej kuchni restauracyjnej. Zajęcia prowadzone są w specjalnie przygotowanym pomieszczeniu.
W turnusie V, VI realizowane są wybrane elementy programu z uwagi na krótszy czas wypoczynku, warunki pogodowe oraz preferencje młodzieży.
Na luzie:
Wielka baloniada - turniej z balonami na wodę.
Wspólne ognisko z pieczonymi kiełbaskami.
Dyskoteki tematyczne - zabawy i tańce.
Pokój planszówek - zbiór kultowych gier.
Wielki finał - uroczyste pożegnanie obozów.
Wycieczki w programie:
Wyjście na Krupówki – spacer oraz pamiątki.

Zakwaterowanie:

O ośrodku

Sielski klimat z mangową atmosferą i rockowym przytupem, to właśnie placówka „U Ziomka” w Murzasichle. Pensjonat w góralskim klimacie wspólnie dzielą uczestnicy i uczestniczki obozów mangowych, muzycznych oraz artystycznych. Widok na Giewont, odległość 7 km od Zakopanego oraz bliskość górskich łąk i pastwisk, czyni placówkę „U Ziomka” prawdziwie magicznym miejscem rozwoju pasji i odpoczynku.

Jak śpimy?

W 4-, 5-osobowych pokojach z pełnym węzłem sanitarnym. Część pokoi posiada balkony.

Jak jemy?

3 posiłki dziennie (śniadanie, obiad z podwieczorkiem, kolacja). Obóz rozpoczyna się obiadokolacją/kolacją, a kończy śniadaniem wraz z suchym prowiantem na drogę powrotną. Napoje oferowane są tylko w trakcie posiłków.

Adres:

Ośrodek wypoczynkowy "U Ziomka"

34-531 Murzasichle

ul. Sądelska 85b i 90a

www.uziomka.pl

Transport:


Uwagi praktyczne:

Program ramowy

STREFA SMAKU

Kuchnie świata - od włoskiej pizzy, indyjskiego curry i polskich pierogów, aż po meksykańską tortillę.

Energetyczna bomba – czyli przepyszne koktajle! Nauczymy się sposobów kompozycji zdrowych smoothies, które później wypijemy ze smakiem!

Kuchenne hity! – podzielimy się przepisami na nasze ulubione dania, razem wybierzemy nasz ‘hit’ i wspólnie go przygotujemy!

Zdrowy street food – bób, ciecierzyca i kukurydza kojarzą Ci się tylko z nudnymi potrawami? Czas to zmienić! Razem zrobimy zdrowe i przepyszne przekąski zawierające te pyszne i wartościowe ziarna!

Let’s sushi! – ta japońska potrawa z gotowanego ryżu jest jednym z najsłynniejszych dań świata. Nie jest to jednak tylko maki, ale też mnóstwo innych odmian! Czas rozwinąć swoją wiedzę i umiejętności z zakresu kuchni wschodniej!

STREFA SZEFA

Kuchenne ABC – czyli BHP od kuchni. Zapoznanie się m.in. ze sprzętem kuchennym, zasadami jego działania oraz bezpiecznego używania.

Eksplozja smaków i zapachów – konkurs na znajomość składników z  kuchni polskiej oraz międzynarodowej.

Dobre, bo w kolorze pomarańczowym – zupy-kremy z karotenem w roli głównej: krem z pomidorów, krem z marchewki lub krem z dyni.

Zdrowe słodkości – czyli przepyszne zdrowe zamienniki słodyczy bez grama cukru! Razem stworzymy kilka zdrowych propozycji oraz pyszne domowe kakao!

Kuchenne umiejętności – co oznacza w kuchni ‘julienne’, co ‘batonnets’, a co ‘vichy’? To tylko różne sposoby krojenia warzyw! Od dziś staniemy się specjalistami we francuskim nazewnictwie!

Jesteś tym, co jesz! – czyli jak czytać etykiety, co oznaczają trudne nazwy w składach gotowych dań i co kryją w sobie ‘E’? Od dziś już będziemy wiedzieli!

Placki w tysiącach odsłon – ziemniaczane, naleśniki a może pancakes? Na słodko, słono, a może wytrawne… A Ty, jak lubisz?

STREFA VOGUE CHEF

Crème de la crème – który widelczyk służy do deserów, a który do ryb? Co ‘mówi’ nam ułożenie sztućców? Czym jest strogonow i skąd pochodzi pavlova? Tego wszystkiego dowiemy się w trakcie quizu z nagrodami, przygotowanego przez szefa kuchni!

Oddaj fartucha – wszyscy uczestnicy otrzymają fartuch kuchenny do samodzielnego ozdobienia. Oby nikt nie musiał złożyć go na stanowisku!

Kulinarna podróż w czasie – każda epoka miała swój własny sposób odżywiania, swoje charakterystyczne i ulubione dania. My wyruszymy w kulinarną podróż i odkryjemy, co ludzie jedli 100, 1500 czy 7000 lat temu!

Sztuka kelnerska – zasady przenoszenia potraw i napojów na tacy kelnerskiej. Bieg kelnerski z tacą przez przeszkody. Uwaga może być mokro i zabawnie!

Ognisko dla…40 osób! – finałowe wyzwanie dla całej drużyny Vogue Chefa! Będzie gorąco!

UWAGA Obóz ma charakter obozu letniego dla młodzieży. Podczas obozu nie prowadzimy zajęć w profesjonalnej kuchni restauracyjnej. Zajęcia prowadzone są w specjalnie przygotowanym pomieszczeniu.

W turnusie V, VI realizowane są wybrane elementy programu z uwagi na krótszy czas wypoczynku, warunki pogodowe oraz preferencje młodzieży.

Na luzie:

Wielka baloniada - turniej z balonami na wodę.

Wspólne ognisko z pieczonymi kiełbaskami.

Dyskoteki tematyczne - zabawy i tańce.

Pokój planszówek - zbiór kultowych gier.

Wielki finał - uroczyste pożegnanie obozów.

Wycieczki w programie:

Wyjście na Krupówki – spacer oraz pamiątki.



 



Wycieczki fakultatywne



Aquapark Termy Bukovina - chwila relaksu? W tym roku zapraszamy na wycieczkę do Term Bukovina. Przez 2,5h zrelaksujemy się w basenach termalnych i zaszalejemy korzystając ze zjeżdżalni. Koszt wycieczki 95 zł.

Wymagana legitymacja szkolna, strój kąpielowy, klapki basenowe oraz ręcznik basenowy.



Warunkiem wyjazdu do aquaparku jest minimalna ilość uczestników, tj. 15 osób. W przypadku nie uzbierania się grupy, środki wpłacone na wycieczkę zostaną zwrócone na Państwa konto.



Morskie Oko – pojechać do Murzasichle i nie wyjść w góry? To by była wielka strata! Dlatego zapraszamy was na wycieczkę z przewodnikiem tatrzańskim trasą nad Morskie Oko – zdecydowanie najbardziej lubiany punkt widokowy w polskich Tatrach. Turkusowe Jezioro obija w swojej tafli okoliczne szczyty tworząc niezapomniany spektakl krajobrazu i kolorów. Koszt wycieczki 90 zł.



Warunkiem wyjazdu do Morskiego Oka jest minimalna ilość uczestników tj. 15 osób. W przypadku nie uzbierania się grupy, środki wpłacone na wycieczkę zostaną zwrócone na Państwa konto.



 


O ośrodku



Sielski klimat z mangową atmosferą i rockowym przytupem, to właśnie placówka „U Ziomka” w Murzasichle. Pensjonat w góralskim klimacie wspólnie dzielą uczestnicy i uczestniczki obozów mangowych, muzycznych oraz artystycznych. Widok na Giewont, odległość 7 km od Zakopanego oraz bliskość górskich łąk i pastwisk, czyni placówkę „U Ziomka” prawdziwie magicznym miejscem rozwoju pasji i odpoczynku.



Jak śpimy?



W 4-, 5-osobowych pokojach z pełnym węzłem sanitarnym. Część pokoi posiada balkony.



Jak jemy?



3 posiłki dziennie (śniadanie, obiad z podwieczorkiem, kolacja). Obóz rozpoczyna się obiadokolacją/kolacją, a kończy śniadaniem wraz z suchym prowiantem na drogę powrotną. Napoje oferowane są tylko w trakcie posiłków.



Adres:



Ośrodek wypoczynkowy "U Ziomka"



34-531 Murzasichle



ul. Sądelska 85b i 90a



www.uziomka.pl


Terminy i ceny 5

10.07 - 21.07.2020 11 dni
Zakwaterowanie: Miejsce w pokoju
1799.00 zł
 / osoba
22.07 - 02.08.2020 11 dni
Zakwaterowanie: Miejsce w pokoju
1799.00 zł
 / osoba
03.08 - 14.08.2020 11 dni
Zakwaterowanie: Miejsce w pokoju
1799.00 zł
 / osoba
15.08 - 21.08.2020 6 dni
Zakwaterowanie: Miejsce w pokoju
1049.00 zł
 / osoba
22.08 - 28.08.2020 6 dni
Zakwaterowanie: Miejsce w pokoju
999.00 zł
 / osoba
Ilość miejsc w promocji ograniczona!

Dopłaty opcjonalne

Płytka ze zdjęciami
32 PLN
Ubezpieczenie Kosztów Rezygnacji AXA 7 dni
60 PLN
Wycieczka piesza Morskie Oko
90 PLN
Wycieczka Termy Bukovina
95 PLN
Ubezpieczenie Kosztów Rezygnacji AXA 7 dni rozszerzone o choroby przewlekłe
110 PLN

Transport

Autokar
Miejscowość Godz. odjazdu Miejsce zbiórki Cena
Dojazd własny 14:00 Dojazd własny Dopłata 0 zł
Warszawa 6:00 Warszawa Dopłata 210 zł
Łódź 8:15 Łódź Dopłata 200 zł
Częstochowa 10:30 Częstochowa Dopłata 180 zł
Kraków 13:00 Kraków Dopłata 150 zł
Poznań 06:00 Poznań Dopłata 220 zł
Leszno 07:15 Leszno Dopłata 210 zł
Wrocław 08:30 Wrocław Dopłata 200 zł
Katowice 12:00 Katowice Dopłata 180 zł
Gdańsk 7 dni przed wyjazdem Gdańsk Dopłata 300 zł
Szczecin 7 dni przed wyjazdem Szczecin Dopłata 280 zł
Rzeszów 7 dni przed wyjazdem Rzeszów Dopłata 190 zł
Autokar
Miejscowość Godz. odjazdu Miejsce zbiórki Cena
Dojazd własny 14:00 Dojazd własny Dopłata 0 zł
Warszawa 6:00 Warszawa Dopłata 210 zł
Łódź 8:15 Łódź Dopłata 200 zł
Częstochowa 10:30 Częstochowa Dopłata 180 zł
Kraków 13:00 Kraków Dopłata 150 zł
Poznań 06:00 Poznań Dopłata 220 zł
Leszno 07:15 Leszno Dopłata 210 zł
Wrocław 08:30 Wrocław Dopłata 200 zł
Katowice 12:00 Katowice Dopłata 180 zł
Gdańsk 7 dni przed wyjazdem Gdańsk Dopłata 300 zł
Szczecin 7 dni przed wyjazdem Szczecin Dopłata 280 zł
Rzeszów 7 dni przed wyjazdem Rzeszów Dopłata 190 zł
Autokar
Miejscowość Godz. odjazdu Miejsce zbiórki Cena
Dojazd własny 14:00 Dojazd własny Dopłata 0 zł
Warszawa 6:00 Warszawa Dopłata 210 zł
Łódź 8:15 Łódź Dopłata 200 zł
Częstochowa 10:30 Częstochowa Dopłata 180 zł
Kraków 13:00 Kraków Dopłata 150 zł
Poznań 06:00 Poznań Dopłata 220 zł
Leszno 07:15 Leszno Dopłata 210 zł
Wrocław 08:30 Wrocław Dopłata 200 zł
Katowice 12:00 Katowice Dopłata 180 zł
Gdańsk 7 dni przed wyjazdem Gdańsk Dopłata 300 zł
Szczecin 7 dni przed wyjazdem Szczecin Dopłata 280 zł
Rzeszów 7 dni przed wyjazdem Rzeszów Dopłata 190 zł
Autokar
Miejscowość Godz. odjazdu Miejsce zbiórki Cena
Dojazd własny 14:00 Dojazd własny Dopłata 0 zł
Warszawa 6:00 Warszawa Dopłata 210 zł
Łódź 8:15 Łódź Dopłata 200 zł
Częstochowa 10:30 Częstochowa Dopłata 180 zł
Kraków 13:00 Kraków Dopłata 150 zł
Poznań 06:00 Poznań Dopłata 220 zł
Leszno 07:15 Leszno Dopłata 210 zł
Wrocław 08:30 Wrocław Dopłata 200 zł
Katowice 12:00 Katowice Dopłata 180 zł
Gdańsk 7 dni przed wyjazdem Gdańsk Dopłata 300 zł
Szczecin 7 dni przed wyjazdem Szczecin Dopłata 280 zł
Rzeszów 7 dni przed wyjazdem Rzeszów Dopłata 190 zł
Autokar
Miejscowość Godz. odjazdu Miejsce zbiórki Cena
Dojazd własny 14:00 Dojazd własny Dopłata 0 zł
Warszawa 6:00 Warszawa Dopłata 210 zł
Łódź 8:15 Łódź Dopłata 200 zł
Częstochowa 10:30 Częstochowa Dopłata 180 zł
Kraków 13:00 Kraków Dopłata 150 zł
Poznań 06:00 Poznań Dopłata 220 zł
Leszno 07:15 Leszno Dopłata 210 zł
Wrocław 08:30 Wrocław Dopłata 200 zł
Katowice 12:00 Katowice Dopłata 180 zł
Gdańsk 7 dni przed wyjazdem Gdańsk Dopłata 300 zł
Szczecin 7 dni przed wyjazdem Szczecin Dopłata 280 zł
Rzeszów 7 dni przed wyjazdem Rzeszów Dopłata 190 zł

  •  zakwaterowanie i wyżywienie 3 posiłki dziennie oraz podwieczorek

  •  realizację programu

  •  pamiątkową koszulkę

  •  opiekę wykwalifikowanej kadry pedagogicznej oraz instruktorów

  •  sprzęt niezbędny do przeprowadzenia zajęć

  •  nagrody dla zwycięzców rywalizacji obozowej

  •  opiekę medyczną

  •  ubezpieczenie NNW (10.000zł)

  •  Turystyczny Fundusz Gwarancyjny 0zł

  •  wyjście na Krupówki



  • dojazdu transportem organizowanym przez Vogue Travel

  • opłaty ubezpieczenia od rezygnacji z obozu

  • wycieczek fakultatywnych

  • gadżetów Vogue Trave


  • napojów między posiłkami.







 



Notice: Undefined offset: 3 in /home/apps/wczasyletnie.pl/product.php on line 675

Masz pytanie o tą ofertę?

Skontaktuj się z działem informacji porzez ten formularz. Odpowiemy szybko, jak tylko to możliwe.

Podobne oferty